dissabte, 30 de març del 2013

Calendari amb els pares

La CEAPA (Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes) proposa un calendari d'activitats que els pares poden fer a casa amb els xiquets. Estan relacionades amb els continguts que ensenya l'escola , preparant-los així per a la vida.

Les activitats proposades són a mode orientatiu, és a dir, ens presenta el camí que podem seguir al poder crear nosaltres mateixos noves activitats.

El calendari està basat en les competències bàsiques, una orientació educativa europea que ens permet millorar la qualitat dels aprenentatges. Així, els nous aprenentatges sempre estan presentats com a situacions pràctiques que després els nostres alumnes es trobaran fora de l'escola.


A disfrutar aprenent amb els vostres fills!







dilluns, 25 de març del 2013

Dia de l'arbre

Vos deixem unes fotos de l'excursió que vam fer del dia de l'arbre perquè la nostra companya Nihad, que no va poder estar, i tots vosaltres pugueu vore un poquet on vam anar. 


Ens ho vam passar molt bé!








diumenge, 17 de març del 2013

Xicotets gestos

Xicotets gestos que sobretot marquen la vida dels més menuts, però també dels que tenen més anys. Xicotets gestos que fan del món un lloc millor per viure.



dilluns, 11 de març del 2013

dilluns, 4 de març del 2013

Una bona nevadeta

Este divendres 1 de març ens va fer una nevada molt gran a Vilafranca (75 cm) que va obligar a tancar l'escola per primera volta des dels anys 60. 


Ací vos deixem unes fotos de la neu que va caure a la nostra escola.









Fem ninots de neu


Este dijous passat ens va fer una bona nevadeta i els xiquets i les xiquetes de segon vam poder eixir al pati a fer uns ninots de neu. 

Ens ho vam passar genial!