dijous, 25 de febrer de 2016

El còndor andí

Vos presentem a una de les aus més grans del planeta: el còndor andí. 

Fa més de tres metres d'envergadura (de punta a punta entre les ales) i pot volar a més de 7.000 metres d'altura hores i hores sense moure les ales. També pot recórrer més de 200 quilòmetres cada dia.
S'alimenta a base de carronya (animals morts), és a dir, s'encarrega de netejar la natura.

Com tots els animalets, l'hem de cuidar i respectar perquè no desaparegui.




Viu a la regió sudamericana dels Andes. Vos deixem un mapa (feu zoom)