Novetats mestres

*ACÍ NOVETATS CONSELLERIA

**NOVETATS PERSONAL DOCENT

ENLLAÇOS D'INTERÈS CONSELLERIA, FORMACIÓ I SINDICATS:COMPTE DE FORMACIÓ-SEXENNIS


Amb les contrasenyes Itaca pots accedir al teu compte de formació en este enllaç. Comprova que tot sigui correcte (en groc tens els crèdits acumulats per al present sexenni).

Més informació ací.
Més informació sexennis ací.


NÒMINES


Per accedir a la NÒMINA  online,  només fa falta entrar a esta web amb les nostres dades d'ITACA o amb les altres opcions que ens apareixen:


*Més informació de Conselleria

*COMPROVA LES DADES DE LA NÒMINA. EL PROPER FEBRER 2013 DESAPAREIX EL COMPTE BANCARI I S'IMPLANTA L' IBAN.
ACÍ pots consultar l'IBAN que té Conselleria i comparar-lo amb el del teu banc (fer clic on diu "tramitar telemáticamente"). Te farà falta el teu mail de Conselleria i contrasenya.
*Per actualitzar l'IBAN de la nòmina cal omplir este document i portar-lo a la direcció territorial de Castelló (és el mètode més segur)CERTIFICAT RETENCIONS

Per poder-vos descarregar el CERTIFICAT DE RETENCIONS, heu d'anar a esta web


Altra opció (amb el dni electrònic connectat a l'ordinador):
http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_proc=2570

Heu de fer clic a "Tramitar amb certificat". Segurament us eixirà que no és una web segura, un problema que esperem que es puga corregir prompte. Continueu amb la contrasenya del dni una volta insertat al lector.
*El procés amb el dni electrònic pot costar un poc. No us desespereu. A mi m'ha funcionat amb els navegadors Chrome i Firefox.NOUS CORREUS GENERALITAT

Sobre els nous COMPTES DE CORREUS ELECTRÒNICS que ens ha fet la Generalitat, entreu en primer lloc a l'aplicació E-clau, on trobareu els vostres correus i contrasenyes (recordeu entrar amb la primera opció amb les vostres contrasenyes d'ITACA).

https://appweb.edu.gva.es/EClau/login.do?metodo=doInit , i feu clic a "compte de correu", a l'esquerra i accepteu

...i després aneu ja al portal per entrar
https://webmail.gva.es.

* recordeu que podeu desviar els correus d'este compte al email que vullgueu, fent clic a l'opció de l'esquerra de "desvía tu correo a otra cuenta".


*informació de la Conselleria

 * SI NO FUNCIONA LA CONTRASENYA facilitada prova d'aconseguir la del Mestre a Casa, que serà la mateixa. La pots demanar directament al director del centre o al SAI.
                               


DNI ELECTRÒNIC

Per utilitzar el teu dni electrònic pots utilitzar este senzill programa (recorda que necessitaràs un lector).

Recorda que el teu certificat del dni electrònic caduca als 30 mesos. Per verificar l'estat pots utilitzar esta web. Si el tens caducat hauràs d'anar a una oficina d'expedició a renovar el certificat (no el dni, si no és necessari).

Com a alternativa al certificat del dni electrònic que et fa desplaçar-te per actualitzar-lo, pots utilitzar el de la FNMT, a renovar des de casa cada 2 anys.


______________________________________________________________                              PORTAL DEL PERSONAL DOCENT     - Per saber el dia de cobrament
     - Instàncies-sol·licituds
     - Canvi de domiciliació de la nòmina
     - Altres...


WEB DE LA CONSELLERIA