dimarts, 16 d’octubre del 2012

El salt més alt

El passat diumenge tots vam poder veure en directe la impressionant gesta de Félix Baumgartner's: el salt més alt de la Història.
I és que Félix, austríac de 42 anys, és va llançar a més de 39.000 metres d'altura des de la mateixa estratosfera. En el seu descens va arribar a superar els 1.300 quilòmetres per hora, només amb la protecció de la seua roba.

En l'estació de comandament a la Terra tota l'estona vam poder observar a un home que pareixia dirigir la missió. Es tractava de Joe Kittinger, qui mantenia el rècord del salt més alt des de 1960 i el de la caiguda lliure més llarga (que per cert Baumgartner's no va poder superar). Molt entranyable la col·laboració de Joe amb Fèlix.


A l'escola també vam parlar sobre esta notícia. Entre d'altres preguntes una xiqueta va preguntar el per què ho va fer. Molt bona pregunta. Des de sempre la Humanitat ha tendit a la superació, al descobriment i a la investigació, però només uns pocs han pogut gravar els seus noms en la Història per les seues gestes extraordinàries.



                               *Joe Kittinger i Félix Baumgartner's celebrant la gesta.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El blog del mestre