diumenge, 14 d’abril del 2013

El symbaloo del mestre

No fa molt que, gràcies a la mestra Cristina, vaig descobrir Symbaloo. 

Symbaloo és un organitzador molt visual on pots guardar-te tota classe d'enllaços d'internet, entre d'altres opcions. Una altra característica és que el pots compartir amb tota l'altra gent que fa servir la plataforma Symbaloo.


Com que la primera utilitat d'este blog és servir d'organitzador de recursos educatius per als xiquets he triat Symbaloo per tal de fer-ho de la forma més senzilla i visual per a ells, ja que des de primer curs estem treballant molt a l'escola i des de casa amb el blog.

Aprofitant, he fet també un recull de recursos per a pares i mestres i els he integrat tots en un únic Symbaloo pel que pots navegar amb les fletxes verdes.

Dir que este Symbaloo de recursos està sempre en continua actualització. Els recursos a internet són molts i s'han de mirar bé, en el meu cas "filtrats" amb criteri de mestre que vol el millor per als xiquets, pares i companys mestres.


Finalment, per utilitzar tots els jocs i recursos que es recullen només cal anar fent clic en els diferent botons de colors. Uns vos portaran a un altre webmix (plataforma de botons) mentre que uns altres vos obriran directament el recurs-joc a internet.


Espero que vos agrade i el disfruteu molt!




El webmix (pàgina) principal:




Els dels xiquets:




El dels pares:



...i el dels mestres:





3 comentaris:

El blog del mestre