dijous, 10 de juliol de 2014

DropboxPortable: acaba amb les còpies de seguretat

Fer còpies de seguretat dels teus documents és una necessitat imprescindible que moltes voltes no fem per oblit o peresa, cosa que ens pot portar a la pèrdua d'informació.

I és que encara que només siga des del teu pendrive fer estes còpies de seguretat suposa anar utilitzant molt d'espai en el teu ordinador/disc dur i perdre molt de temps al fer-ho, ja que cada volta els dispositius tenen més capacitat.La solució perfecta és utilitzar DropboxPortableAHK, una aplicació que ens permetrà tindre sempre actualitzada la nostra còpia de seguretat d'una manera molt ràpida, senzilla i segura.
També permet utilitzar Dropbox en aquells equips que no puguis instal·lar-te'l per seguretat.Per utilitzar esta aplicació cal tindre primer un compte de Dropbox. En l'anterior entrada del blog vos explicava què era Dropbox i com utilitzar-lo de forma pràctica. 
*Si no tens Dropbox fes clic ací.

Passos per utilitzar DropboxPortable:
  1. Descarregar l'aplicació.
  2. Copiar l'arxiu al pendrive.
  3. Executar l'aplicació per sincronitzar el teu Dropbox amb el pendrive.
  4. Al pendrive t'apareixerà la carpeta Dropbox amb la informació que tingues al Dropbox. 
  5. A partir d'ara treballa sempre dins de la carpeta Dropbox en el teu pen.
  6. Finalment, connectat a internet, i fes doble clic a la icona de Dropbox del teu pen per tal de sincronitzar la informació  amb la del Dropbox (ordinador, web, tablet, mòbil). 
*Recorda repetir este últim pas per tindre la informació sempre actualitzada en un moment.


El gran avantatge d'utilitzar este sistema és que Dropbox reconeix els documents antics i només actualitza les modificacions, evitant copiar cada volta tot el contingut del pen. 


Per si ho necessiteu, vos deixo un vídeo tutorial detallat per al procés d'instal·lació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El blog del mestre