dissabte, 4 d’octubre de 2014

S'ha d'aplaudir

A classe fem teatre amb les boniques històries de "Super Leo", l'heroi més heroi de tots,  i amb les altres històries de "Arriba el telón" on sempre apareix un narrador i uns quants personatges que anem intercanviant.

El mestre sempre ens explica la importància que tenen els aplaudiments en acabar que fa la resta de xiquets i la salutació dels intèrprets i narradors. 

Amb els aplaudiments demostrem que ens ha agradat el que acabem de veure i l'esforç dels artistes. Al mateix temps, els artistes agraeixen els aplaudiments saludant educadament al públic.

Fa temps, a un cantant d'òpera espanyol anomenat Placido Domingo el van aplaudir un hora i 20 minuts després d'interpretar l'obra Otelo. I va tindre que eixir a saludar...101 voltes!!! Va ser a Viena el 1991. D'altra banda, quan aplaudim no cal que ho fem tan ràpid com este home. Té un rècord Guiness al fer-ho a...721 palmades per minut!Recordeu aplaudir sempre que sigueu públic. I si vos ha agradat molt...el doble de fort i alçar-vos del seient!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El blog del mestre