dilluns, 16 d’abril del 2012

Seguretat vial i xiquets

La seguretat vial sempre ha estat un tema molt important tractat a l'escola al qual sempre he fet una especial atenció.

Els xiquets i xiquetes, des de molt xicotets, ja han d'aprendre la importància de conèixer i respectar les normes vials.

Yainire Elorza se'ns ha presentat al blog recentment. Ella és redactora de dos webs d'educació vial per a xiquets que ens ha recomanat, www.losmaspequenosyseguridadvial.com (de 3 a 5 anys) i www.ninosyseguridadvial.com (de 6 a 11 anys). Els dos enllaços ja els podem trobar en la secció del nostre blog dels xiquets (val la pena també treballar el de 3 a 5 anys).
També per als mestres ens recomana l'espai facebook www.facebook.com/profesoresyseguridadvial .


Des d'ací volem agrair molt a Yainire la consideració d'haver-nos recomanat els seus espais web en el nostre blog. També la volem felicitar per la qualitat del seu treball en un tema tremendament important com és la seguretat vial. 









2 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord amb tu, l'educació vial és fonamental que la transmetem als nostres infants des de ben petits. Moltes gràcies pels recursos que ens has adjuntat, trobo que ens poden ser molt útils!

    Salutacions! ;)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Joel. Són uns bons recursos que ens ha passat Yainire de la fundació Mapfre. Avui mateix ja els he treballat amb els xiquets amb un molt bon resultat.
    Salutacions i felicitats de nou per l'excel·lent treball que fas al teu blog!

    ResponElimina

El blog del mestre